Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Hiç kimse maddi bir karşılığını almadan durup dururken böyle bir ihaneti göze alamaz! Koskoca Mersin’in geleceğini karartamaz!“ dedi.
Burhanettin Kocamaz, bu sabah yaptığı yazılı açıklamada, kendi üzerine oyunlar kurulmaya çalışıldığını belirterek, “2014 Otuz Mart’ından bu tarafa geçemeyenlerin, yalan, dolan, fitne, fesat, gıybet, iftira ve dedikodudan medet umanların entrikaları devam ediyor. Sandıkta bizimle mücadele edemeyeceklerini anlayanlar bizzat İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı içinden ayarttıkları taşeronlar ve ihanetçilerle önümüzü kesmeye çalışmakta. Böyle bir ihanetin elbette maddi bir karşılığı, bir bedeli vardır.” dedi.
Hiç kimsenin maddi bir karşılığını almadan durup dururken böyle bir ihaneti göze alamayacağını belirten Kocamaz “Koskoca Mersin’in geleceğini karartamaz! Böyle bir ihaneti göze alabilenlerin, şahsımı ve Partiyi satma cüretini gösterebilenlerin göze aldıkları bu ihanetin hesabını Mersin halkına mutlaka vermeleri gerekir.” dedi.
Kocamaz şöyle devam etti:
“Bugün için başardık! Kocamaz’ın adaylığını engelledik, önünü kestik diyerek nara atanların hevesleri Allah’ın izni ile kursaklarında kalacaktır. Zaman her şeyin ilacıdır. Biz bu mücadeleyi nefsimiz için değil tüm hemşehrilerimiz ve Mersinimizin geleceği adına yapıyoruz.
Mersin acemi ellere, kumpasçılara, entrikacılara teslim edilemeyecek kadar önemli bir şehirdir. Bu nedenle Rabbim bize bu badireden mutlaka bir çıkış yolu sağlatacak ve bir yol açacaktır. Allah doğrularla beraberdir. Sizler rahat ve sakin olunuz. Sabırla gelişmeleri takip ediniz. Provakasyonlara gelmeyiniz. Ve bizi izlemeye devam ediniz.”